FAQ Betalen

FAQ Betalen

iDEAL is een gemakkelijke manier om vooraf je bestelling af te rekenen. U betaald de bestelling eenvoudig online via uw eigen bank. Volg onderstaande stappen om te betalen met iDEAL:

  • Bij betaalmethode kies je voor iDEAL
  • Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving. Hier kunt u de betaling goedkeuren.
  • Het bedrag wordt afgeschreven van de rekening. Vergeet niet om terug te keren naar de shop van Het Beautyland zodat de betaling volledig wordt afgerond.

U krijgt de factuur per mail toegestuurd zodra er een bestelling is geplaatst. Deze factuur wordt als PDF verzonden. Om een PDF bestand te kunnen bekijken is Adobe Reader nodig. Klik hier om dit programma te downloaden.

Daarnaast kunt u inloggen op uw persoonlijke account in de webshop. Hier staan alle lopende en eerder geplaatste bestellingen.

U kunt het geld natuurlijk ook zelf overmaken op onze bankrekening. Let Op! Dit moet dan wel t.n.v. Het Kappersland!  U kunt het overmaken naar: NL64RABO0129060410. Vergeet niet het betaalkenmerk en/of je klantnummer te vermelden en als extra de handelsnaam Het Beautyland.

U kunt proberen om in te loggen op uw account en opnieuw te kiezen voor een iDEAL betaling. Bovendien kan er een kleine vertraging zitten in de verwerking van iDEAL betalingen. Mocht het opnieuw niet lukken neem dan contact op met onze klantenservice op het telefoonnummer:

Mister Cash / Bancontact  is een gemakkelijke manier om uw bestelling af te rekenen vanuit België. U betaald de bestelling eenvoudig via uw eigen Mister Cash / Bancontact. Volg onderstaande stappen om te betalen met Mister Cash / Bancontact:

  • Bij betaalmethode kies je voor Mister Cash / Bancontact
  • Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen Mister Cash Bancontact betaalomgeving.
  • Het bedrag wordt afgeschreven van de rekening.
  • Vergeet niet om terug te keren naar de shop van Het Beautyland / Het Kappersland zodat de betaling volledig wordt afgerond.

Onze betaalmethoden zijn veilig volgens de eisen die hieraan gesteld worden. U kunt bijvoorbeeld veilig betalen met iDEAL. Met deze betaalmethode betaald u via uw eigen bank en kunt u veilig uw transactie afronden.

U kunt bij Het Beautyland op verschillende manieren betalen. Op dit moment is het mogelijk om te betalen met: iDeal, Vooruit betalen per bank, en Mister Cash / Bancontact.

Een klacht wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst in behandeling genomen. Je retourzending zal dan worden gecontroleerd en na een geslaagde controle zal er een verrekening plaats vinden. Let Op ! Dit geldt natuurlijk alleen als je aan de retour voorwaarden voldoet. Houdt rekening met een tijdsduur van 2 weken voor dat je geld weer op je rekening staat. Deze tijdsduur gaat in op het moment dat de controle heeft plaats gevonden.