Welke soorten wax ?

Een kleine selectie van de verkrijgbare harsen uitgelegd.

Miele/Honinghars/Classic

Speciaal geformuleerd om de irritatie tijdens het harsen te minimaliseren. Dankzij de verzachtende en herstellende werking van honing, is deze ontharingswax zeer geschikt voor de droge en schrale huid. Bijzonder zacht en elastisch, ideaal voor degenen die regelmatig het hele lichaam ontharen of die kleine aanpassingen nodig hebben in bepaalde zones.

Chlorophylle

Deze hars is verrijkt met rustgevende chlorophyll, laat zelfs de meest gevoelige huid onmiddellijk glad en schoon achter. Bijzonder zacht en elastisch, ideaal voor degenen die regelmatig het hele lichaam ontharen of die kleine aanpassingen nodig hebben in bepaalde zones.

Azulene

Dit product is speciaal ontwikkeld voor een zachte en delicate ontharing. Verrijkt met azuleen waar een kalmerende werking vanuit gaat. Bijzonder zachte en elastische wax, ideaal voor diegenen die regelmatig t het ontharen van het hele lichaam of die kleine retouches op specifieke gebieden nodig hebben.

Pink Titanium

Zijdezachte ontharingshars , rijk aan titanium waardoor het product zeer geschikt is voor de gevoelige en dunne huid. Voor een delicate behandeling. Ideaal voor diegenen die regelmatig het ontharen van het hele lichaam of die kleine retouches op specifieke gebieden nodig hebben.

Vanille

Ideaal zelfs voor de meest veeleisende huiden, het belichaamt alle delicatesse van vanille en geeft een parfum vrij met een karakteristieke zachte en omhullende noot. Bijzonder zachte en elastische wax, ideaal voor diegenen die gewoonlijk doorgaan met het ontharen van het hele lichaam of die kleine retouches op specifieke gebieden nodig hebben.

Mauve jasmine

Product verrijkt met titaniumdioxide en met een zachte bloemige noot, maakt het epileren tot een aangename zintuiglijke reis. Bijzonder zachte en elastische wax, ideaal voor diegenen die gewoonlijk doorgaan met het ontharen van het hele lichaam of die kleine retouches op specifieke gebieden nodig hebben.

Green tea

Perfecte ontharingswax voor zowel de normale als de gecombineerde huid, het geeft een unieke perceptie dankzij de onmiskenbare oriëntaalse tonen van groene thee. Bijzonder zacht en elastisch, ideaal voor degenen die de gewoonte hebben om het hele lichaam te ontharen of die kleine aanpassingen nodig hebben in bepaalde zones.

Argan

Deze ontharingswas is verrijkt met pure Marokkaanse arganolie en maakt de huid vanaf het eerste gebruik glad en zijdezacht. Ook ideaal voor de meest gevoelige huid. Bijzonder zacht en elastisch, ideaal voor degenen die gewoonlijk doorgaan met het ontharen van het hele lichaam of die kleine aanpassingen nodig hebben in specifieke gebieden

Aloe vera

Deze wax is speciaal samengesteld met Aloë Vera-extract en staat bekend om zijn dermo-protectieve en verzachtende eigenschappen. Is perfect voor de rijpe en vochtarme huid. Bijzonder zacht en elastisch, ideaal voor degenen die gewoonlijk doorgaan met het ontharen van het hele lichaam of die kleine aanpassingen nodig hebben in specifieke gebieden