Hoe kan ik het beste Harsen/Waxen info?

gebruik altijd een nabehandeling met xanitalia harsolie en milk

Hoe kan ik het beste Harsen/Waxen info?

 

Deze harsen/waxes van Xanitalia bevatten hoogwaardige cera alba/bijenwas en glycerine rosinaat. Daarmee zijn deze uitermate geschikt voor het ontharen van zowel grote lichaamsoppervlakten als op kleinere en gevoelige plaatsen. Deze harsen kunnen zowel met harspatronen en roller als met de spatel gebruikt worden.

Met behulp van strips is het mogelijk om lange, stugge of geschoren lichaamsbeharing te verwijder met een lengte van minimaal 1.5 mm of langer.

Op deze wijze is het mogelijk om dankzij de unieke formule in één behandeling een ultraglad en zijdezacht resultaat te verkrijgen zonder de huid te beschadigen. Geschikt voor alle huidtypen.

Toepassing: om te verwarmen.

Plaatst de Roller of de Jar in een hiervoor geschikte wax warmer en verwarmt deze gedurende een aantal minuten totdat de wax goed vermengd is tot een compleet gesmolten substantie met een  crèmige consistentie.

Voorbereiding huid.

Voor een prettige en succesvolle behandeling dient u de huid te reinigen en te ontvetten met een Pré-Waxing lotion of spray te behandelen. Op deze wijze zorgt u er tevens voor dat de haren wat meer loskomen van de huid.

Aanbrengen van de Wax

  • Rol de Hars/Wax refill met of zonder apparaat (afhankelijk van de wax warmer) met de haargroeirichting mee over de huid. De Hars/Wax refill kan met het beste in een hoek van+/- 60 graden houden voor een gelijkmatige verdeling.
  • Plaats het bij de behandeling gewenste/benodigde formaat Wax/Harsstrip en zorg ervoor dat deze goed wordt aangedrukt door een wrijvende beweging te maken.
  • De strips worden met een snelle, vloeiende beweging tegen de haargroeirichting in verwijderd.

Aanbrengen van de No-Strip Wax

  • Deze wax dient lauwwarm te worden aangebracht.
  • Test deze wax op de binnenkant van je pols om de juiste temperatuur te controleren.
  • Verdeel smeer de Hars/Wax  met een spatel met de haargroeirichting mee over de huid. De Hars/Wax verdelen over de huid en door de warmte zullen de poriën iets open gaan staan.
  • Dun aanbrengen en aan het eind een iets dikker laagje laten, dit maakt het makkelijker om de wax vast te pakken voor het verwijderen ervan.
  • Geef de wax de tijd om even af te koelen, hierdoor krimpt de wax en zal de haren goed insluiten.
  • De wax met een snelle, vloeiende beweging tegen de haargroeirichting in verwijderen.

Nabehandeling.

Reinig de eventuele Hars/Wax restjes en verzorg en verzacht de huid nadien altijd met één van de oliën en verzorg de huid met een Milk.